“Tijloos, tijdloos, tijdeloos, eene bloemsoort, waartoe o.a. de wilde narcissen, de sneeuwklokjes of naakte meisjes behooren.”

► Uitgeverij Tijloos is in 2019 opgericht, ontloken zo u wilt, en voornemens uit te geven zonder beperkingen in genre, soort of vorm. De enige criteria zijn tijd en ons oordeel. De enige werkwijze zorg en verzorging. En het enige resultaat schoonheid van inhoud en vorm.

Uitgever en oprichter is Piter de Weerd, van oorsprong jurist op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht (auteursrecht en aanverwante rechten), maar ook auteur van Aard & Raf Drinken Door, een prentenboek voor kleuters en peuters die wel eens wat drinken. Als redacteur is Peter Bekkers betrokken bij uitgeverij Tijloos. Peter Bekkers is historicus, voormalig journalist en columnist bij de Volkskrant en auteur van meerdere romans, waaronder het prijswinnende Trouw is de andere wang.

Met de eerste uitgave, de dichtbundel Momentums laadklep van Jérôme Gommers (najaar 2019), is de toon gezet. Opmerkelijke en enerverende poëzie, in een zeer fraaie vormgeving. Een prachtig voorbeeld voor volgende tijloze uitgaven, in welk genre dan ook.

Wij staan vanzelfsprekend open voor uw vragen en gedachten, u kunt dag en nacht contact met ons opnemen per email: info@tijloos.nl